Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysyttävää?

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme.

Huvila on valmistunut 4/2022. Ulkopuolet viimeistellään keväällä ja vuokraus aloitetaan virallisesti juhannukselta 2022 eteenpäin. 

Varauskalenteri löytyy toistaiseksi Nettimökistä, mutta varaustilannetta / tarjousta voi myös kysellä meiltä suoraankin vaikka spostilla. 

Mikäli haluat varmistaa ensi talven lumilomat, niin kannattaa laittaa viestiä suoraan! 

Huvilan vuokraushinnat määräytyvät sesongin mukaan.  Hinnat vaihtelevat ajankohdasta riippuen 1500-4500 € / vko.

Voit myös kysyä meiltä tarjousta vuokrauksista haluamallesi ajankohdalle.

Vuokrausaika on sesongin aikaan täysi viikko, vaihtopäivä perjantai. Sesongin ulkopuolella myös muut pituuden ja vaihtopäivät ovat mahdollisia.  Minimivuokraus tällöin kuitenkin 2 vrk. 

Huvila on täysin varusteltu, joten mitään asumiseen liittyvää ei tarvitse tuoda mukanaan. Sieltä löytyvät perusastiat sekä ruoanlaittovälineet keittiöstä. Lisäksi liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat aina vuokrauksen hintaan.

Kyllä, loppusiivous sisältyy aina huvilan vuokrahintaan, eikä sitä tarvitse erikseen varata tai maksaa.

Sesonkiaikaan porealtaan käyttö sisältyy vuokraan ilman erillistä kustannusta ja se on vapaasti käytettävissä koko vuokrauksen ajan. 

Sesongin ulkopuolella poreallas tulee varata erikseen huvilan vuokrauksen yhteydessä, jos sen haluaa käyttöönsä vuokrauksen ajaksi. Porealtaan vuokraaminen on lisäpalvelu eikä näin ollen pakollinen. Hinta altaan erillisvuokraukselle sesongin ulkopuolella on 300 € / vuokraus (max. 7 vrk).

Kyllä, kodan käyttö sisältyy vuokraukseen ja siellä on valmiina polttopuut grillin käyttöä varten. 

Lemmikit eivät ole sallittuja huvilassa. Pienistä allergiavapaista koirista voit kuitenkin tiedustella meiltä tapauskohtaisesti. 

Seuraa myös sosiaalisessa mediassa

Julkaisemme Facebookiin ja Instagramiin säännöllisesti Villa Onnenrinteen valmistumisvaiheista julkaisuja. Näet kuinka mökki valmistuu, ja tiedät milloin pääset vuokraamaan sen itsellesi. Ota tilit siis seurantaan!