Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysyttävää?

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme.

Huvilan rakentaminen on käynnissä ja kokonaisuus valmistuu keväällä 2022. Valmistumisesta ja vuokrauksen varausmahdollisuudesta tiedotetaan tarkemmin tulevan talven aikana. 

Varauskalenteri avataan nettisivuillemme loppuvuodesta ja sieltä pystyy tekemään varauksia suoraan, katsomaan varaustilannetta sekä hintatietoja vapaille viikoille. 

Huvilan vuokraushinnat määräytyvät sesongin ja kysynnän mukaan. Hinnat näkyvät varausta tehtäessä varauskalenteristamme. Voit myös kysyä meiltä tarjousta vuokrauksista haluamallesi ajankohdalle.

Vuokrausaika on yleensä täysi viikko. Sesongin ulkopuolella myös muut pituuden ja vaihtopäivät ovat mahdollisia. 

Huvila on täysin varusteltu, joten mitään asumiseen liittyvää ei tarvitse tuoda mukanaan. Sieltä löytyvät perusastiat sekä ruoanlaittovälineet keittiöstä. Lisäksi liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat aina vuokrauksen hintaan.

Kyllä, loppusiivous sisältyy aina huvilan vuokrahintaan, eikä sitä tarvitse erikseen varata tai maksaa.

Sesonkiaikaan porealtaan käyttö sisältyy vuokraan ilman erillistä kustannusta ja se on vapaasti käytettävissä koko vuokrauksen ajan. 

Sesongin ulkopuolella poreallas tulee varata erikseen huvilan vuokrauksen yhteydessä, jos sen haluaa käyttöönsä vuokrauksen ajaksi. Porealtaan vuokraaminen on lisäpalvelu eikä näin ollen pakollinen. Hinta määräytyy vuokra-ajan pituuden mukaan. Hinnat on nähtävissä varauskalenterista sekä nettisivuiltamme, kun varauksia on mahdollista tehdä.

 

Kyllä, kodan käyttö sisältyy vuokraukseen ja siellä on valmiina polttopuut grillin käyttöä varten. 

Lemmikit eivät ole sallittuja huvilassa. Pienistä lemmikeistä voit kuitenkin tiedustella meiltä tapauskohtaisesti.

Seuraa myös sosiaalisessa mediassa

Julkaisemme Facebookiin ja Instagramiin säännöllisesti Villa Onnenrinteen valmistumisvaiheista julkaisuja. Näet kuinka mökki valmistuu, ja tiedät milloin pääset vuokraamaan sen itsellesi. Ota tilit siis seurantaan!