Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysyttävää?

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme.

Huvila on vuokrattavissa meiltä suoraan, AirBnb:stä tai Visit Levin kautta.

Ajan tasalla oleva varauskalenteri löytyy toistaiseksi Nettimökistä, mutta varaustilannetta / tarjousta voi kysyä suoraan spostilla, puhelimitse tai tekstiviestillä tvs. 

Mikäli haluat varmistaa nopeasti varaustilanteen, niin soita tai laita viestiä puh. 040 747 3908 / Reetta. 

Huvilan vuokraushinnat määräytyvät sesongin mukaan.  Hinnat vaihtelevat ajankohdasta riippuen alk. 1700 € /kesävko – 7200 € / jouluvko. 

Voit myös kysyä meiltä tarjousta vuokrauksista haluamallesi ajankohdalle ja henkilömäärälle reetta@villaonnerinne.fi 

Vuokrausaika on sesongin aikaan täysi viikko, vaihtopäivä useimmiten lauantai. Sesongin ulkopuolella myös muut pituuden ja vaihtopäivät ovat mahdollisia.  Minimivuokraus tällöin kuitenkin  3 vrk. 

Huvila on täysin varusteltu, joten mitään asumiseen liittyvää ei tarvitse tuoda mukanaan. Sieltä löytyvät perusastiat sekä ruoanlaittovälineet keittiöstä. Lisäksi liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat aina vuokrauksen hintaan.

Kyllä, loppusiivous sisältyy aina huvilan vuokrahintaan, eikä sitä tarvitse erikseen varata tai maksaa.

Poreallas tulee varata erikseen huvilan vuokrauksen yhteydessä. Muussa tapauksessa allas on lukittuna ja sen käyttö ehdottomasti kiellettyä.

Porealtaan vuokraaminen on lisäpalvelu eikä näin ollen tietenkään pakollinen. Hinta altaan erillisvuokraukselle on 350 € / vuokraus (max. 7 vrk).

Kyllä, kodan käyttö sisältyy vuokraukseen ja siellä on valmiina polttopuut grillin käyttöä varten. 

Lemmikit eivät ole sallittuja huvilassa. Pienistä allergiavapaista koirista voit kuitenkin tiedustella meiltä tapauskohtaisesti. 

Seuraa myös sosiaalisessa mediassa

Julkaisemme Facebookiin ja Instagramiin säännöllisesti Villa Onnenrinteen kuulumisia. Ota tilit siis seurantaan!