Ripaus luksusta lomaasi

Villa Onnenrinne

Luksusmökki Levillä

Villa Onnenrinne rakentuu Leville Unelmarakan alueelle ja tulee vuokrattavaksi valmistuttuaan alkuvuodesta 2022. Huvila tarjoaa laadukasta majoitusta 10:lle hengelle upeissa puitteissa. 

Huvilan pihapiiriin tulee oma grillikota sekä piharakennus, josta löytyy katettu autosuoja ja lämmin varasto mm. suksien säilytykseen. Huvilan terassilla on mahdollisuus rentoutua porealtaassa hiihtolenkin tai rinnepäivän jälkeen. Takapihan terassilla voit ihailla Lapin jylhää metsämaisemaa. 

Moderni sisustus

Tilaa 10 henkilölle

Villa Onnenrinne rakennetaan kelohirsisenä ja sen asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen, tilaa on kaikkiaan n. 180 m². Alakerrasta löytyvät pesutilojen ja yhden makuuhuoneen lisäksi tilava keittiö sekä avarat oleskelutilat, jonka suurista ikkunoista voi ihailla takapihalta avautuvaa Lapin maisemaa. Oleskelutilojen huonekorkeus nousee lähes 7 metriin, joten avaruutta ja ikkunapintaa löytyy tästä tilasta! 

Yläkerta on rauhoitettu makuuhuoneille ja tietenkin sieltä löytyy myös wc-tila. Makuuhuoneita on yhteensä 4 kpl. Huvilan sisustusmateriaalit valitaan huolella käytännöllisyyttä sekä kestävyyttä ajatellen. Kotimaisuus sekä laatu ovat merkittäviä tekijöitä materiaaleja valittaessa.

Huvilan irtokalustus toteutetaan uusilla kulutusta ja aikaa kestävillä huonekaluilla. Takka on sijoitettu oleskelutilaan, joten takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta pääsee nauttimaan joko sohvalla lepäillen tai vaikka keittiössä puuhastelun yhteydessä.

Tilaa isommallekin porukkalle

Mökki lähellä Levin palveluita

Villa Onnenrinne rakennetaan lähellä Levin palveluita, hyvien yhteyksien päähän kaikesta. Huvilan vierestä kulkevalla skibussilla pääset talvisin rinteisiin muutamassa minuutissa ja hiihtoladullekin pääsee melkein suoraan sukset jalassa. 

Levin keskukseen matkaa tulee n. 3,5 km, mistä löytyy kaikki tarpeellinen kaupoista ravintoloihin ja vilkkaaseen yöelämään. Toisessa suunnassa n. 700 metrin päässä taas sijaitsee upea golfkenttä sekä koillisrinteiden ala-asema ja yksi Levin suosituimmista laskuista rinne 6.1. Myös lähin ravintola sijaitsee tuolla ja se palvelee asiakkaita niin kesällä kuin talvellakin. 

Kesäisin on helppo lähteä kävelemään erilaisille metsäpoluille tai hypätä pyörän selkään ja viilettää pitkin eritasoisia maastoreittejä. Hiihtoa harrastavien on helppo lähteä mökiltä ladulle, Isoporon lenkki menee aivan vierestä. 

Huvila sopii niin kesä- kuin talviharrasteista nauttiville ja mm. golfin harrastajat suosivatkin paljon Unelmarakan aluetta kesäaikaan. 

Olipa siis toiveissasi esimerkiksi aktiivinen loma tai helppo lepoloma, sijaintinsa puolesta Villa Onnenrinne on loistava molempiin. Se sopii isommallekin lomaporukalle, mutta toimii erinomaisesti myös pienemmällekin kokoonpanolle.
Villa Onnenrinteen varauskalenteri avataan talvella 2022.
Alle voit jättää sähköpostisi ja otamme sinuun yhteyttä, kun majoitusvaraukset alkavat!