Ripaus luksusta lomaasi

Villa Onnenrinne

Luksusmökki Levillä

Villa Onnenrinne on uniikki kelohirsinen huvila, jonka rakentaminen on valmistunut kesällä 2022. Kelohirsinen grillikota tulee vuokralaisten käyttöön pihapiiriin talvikaudelle 2022-2023.

Huvila tarjoaa laadukasta majoitusta 10:lle hengelle upeissa puitteissa. Kyseessä on erillishuvila, jolloin naapureita ei ole seinän takana eikä samassa pihapiirissä. Oma rauha lomalla on siis taattu!

Huvilan pihapiiriin kuuluu oma grillikota (käytössä 11/2022 alkaen) sekä erillinen piharakennus, josta löytyy katettu autosuoja ja lämmin varasto mm. suksien säilytykseen. Huvilan terassilla on mahdollisuus rentoutua porealtaassa vaikka hiihtolenkin tai rinnepäivän jälkeen. Takapihan terassilla voit ihailla Lapin jylhää metsämaisemaa, kun tontti rajoittuu puustoon ja naapuri siintää vasta tämän alueen takana!

Moderni sisustus, jossa ei ole laadussa tingitty!

Tilaa 10 henkilölle - oikeasti!

Villa Onnenrinne on uniikki kelohirsinen erillishuvila ja sen asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Huvilasta virallisesti huoneneliöitä löytyy n. 180 m², kun koko oleskelutila on avointa avaraa tilaa avautuen kahteen kerrokseen saakka.

Huvilan alakerrasta löytyvät pesutilojen ja päämakuuhuoneen lisäksi iso, tilava keittiö sekä avarat oleskelutilat, jonka suurista ikkunoista voi ihailla takapihalta avautuvaa Lapin maisemaa. Oleskelutilojen huonekorkeus nousee lähes 7 metriin, joten avaruutta ja ikkunapintaa löytyy tästä tilasta! Oleskelutiloista on kaksi erillistä uloskäyntiä isolle takapihan terassille, jonka edustalla myös grillikota sijaitsee. Terassilta löytyy myös kalustusta oleskeluun ja ruokailuun sekä tietenkin perinteisempi grilli.

Yläkerta on rauhoitettu pelkästään makuuhuoneille ja tietenkin sieltä löytyy myös wc-tila. Makuuhuoneita on yhteensä 4 kpl (1+3) ja jokaiselle 10 majoittujalle on oma laadukas sänky makuuhuoneessa.

Huvilan sisustusmateriaalit on valittu huolella käytännöllisyyttä sekä kestävyyttä ajatellen. Kotimaisuus sekä laatu ovat olleet merkittäviä tekijöitä materiaaleja valittaessa.

Huvilan irtokalustus on toteutettu uusilla kulutusta ja aikaa kestävillä huonekaluilla. Takka on sijoitettu oleskelutilaan, joten takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta pääsee nauttimaan joko sohvalla lepäillen tai vaikka keittiössä puuhastelun yhteydessä. 

Villa Onnenrinne tiivistettynä
Alakerta:
- päämakuuhuone, jossa 180 cm leveä parisänky
- 2 wc-tilaa
- KHH omalla sisäänkäynnillä (pesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi sekä jääkaappi saunajuomille), eteiskaapisto esim. harrastevarusteille
- sauna, jossa isot lauteet ja Rakka-kiuas upotettuna keskelle
- pesuhuone 2 suihkulla
- avokeittiö saarekeliedellä (jääviileäkaappi, pakastinkaappi, monitoimiuuni, induktioliesitaso, apk, aamiaiskaappi, astiat ja varusteet)
- ruokailu - olohuone -tila, jossa kiertoilmatakka ja Samsung TV + soundbar -laitteisto (käynti takaterassille).
Yläkerta:
- 2 makuuhonetta, joissa 1 * 160 cm leveä parisänky
- 1 makuuhuone, jossa 1 * 160 cm leveä parisänky + 2 * 90 cm erillissängyt
- etätyöpiste yhdessä makuuhuoneessa
- tilava erillinen wc
- parveke, josta näkymät rinteille
Terassi:
- sähkögrilli
- ulkokalusteet
- kulku kodalle (kota käytössä 11/2022)
Piharakennus:
- autokatospaikka
- lämmin varasto
Grillikota (11/22 -->):
- kelohirsinen kota, jossa monipuolinen grilli
- penkit kodan sisäreunoilla
Ulkoporeallas (lisähintaan):
- Novitek Levi -allas 7 hengelle etupihan terassilla
- helppo kuluyhteys suoraan saunatiloista
Varustetaso ja tilat suunniteltu 10 hengelle vaikka tilaa riittäisi isommallekin porukalle!
Ilmainen Wifi -yhteys

Huvila lähellä Levin palveluita

Villa Onnenrinne sijoittuu lähelle Levin palveluita, hyvien yhteyksien päähän kaikesta. Huvilan vierestä kulkevalla skibussilla pääset talvisin rinteisiin muutamassa minuutissa ja hiihtoladullekin pääsee melkein suoraan sukset jalassa tai lumiseen aikaan pääseekin 🙂 

Levin keskukseen matkaa tulee n. 3,5 km, mistä löytyy kaikki tarpeellinen kaupoista ravintoloihin ja vilkkaaseen yöelämään. Toisessa suunnassa n. 700 metrin päässä taas sijaitsee upea golfkenttä sekä laskettelijoille koillisrinteiden ala-asema ja yksi Levin suosituimmista laskuista rinne 6.1. Myös lähin ravintola sijaitsee tuolla ja se palvelee asiakkaita niin kesällä kuin talvellakin. 

Kesäisin on helppo lähteä kävelemään erilaisille metsäpoluille tai hypätä pyörän selkään ja viilettää pitkin eritasoisia maastoreittejä. Hiihtoa harrastavien on helppo lähteä mökiltä ladulle, Isoporon lenkki menee aivan vierestä. 

Huvila sopii niin kesä- kuin talviharrasteista nauttiville ja mm. golfin harrastajat suosivatkin paljon Unelmarakan aluetta kesäaikaan. 

Rakan alue on sijainniltaan loistava olipa loman tarkoitus mikä tahansa ja suosio alueella vain nousee koko ajan!

Olipa siis toiveissasi esimerkiksi aktiivinen loma tai helppo lepoloma, sijaintinsa puolesta Villa Onnenrinne on loistava molempiin. Se sopii isommallekin lomaporukalle, mutta toimii erinomaisesti myös pienemmällekin kokoonpanolle.
Villa Onnenrinteen varaukset ovat käynnissä elokuusta alkaen. Varmista lomasi Lapin lumoissa hyvissä ajoin!
Kysy teille sopivaa ajankohtaa suoraan spostilla: reetta@villaonnenrinne.fi tai puhelimitse 040 747 3908